Standardside

Bornholms Rovfugleshow

http://bornholmsrovfugleshow.dk

Mange mennesker har gennem tiden ladet sig fascinere af fuglene omkring os. Fuglene er livlige, smukke og allestedsnærværende. Når vi mennesker betragter dem, ser vi personligheder som vi også finder i vores egen verden. Vi har sympati for den lille fugl der bliver drillet af de andre, vi er negative overfor bøllen der spiser alt kornet ...

 Kig forbi vores hjemmeside!

Born-Trans

http://www.born-trans.dk

Service frem for alt.
Ingen leverancer er for store eller for små 

· Levering af aviser og ugeblade til Salgssteder 
· Distribution af aviser, ugeblade og reklamer 
· Levering af Blomster 
· Distribution af Medicin 
· Og meget mere​

Bornfiber

BornFiber har en vision om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre ægte højhastighedbredbånd til bornholmerne.

BornFiber har hjemme i Hasle. Vi bor og arbejder her på øen, så det er lokale folk, du møder i telefonen, i BornFiber-bilerne og derhjemme, når vi skal installere dit bredbånd.

Vi er ca. 40 medarbejdere i BornFiber, heraf 30 på Bornholm, derudover beskæftiger BornFiber et større antal medarbejdere fra andre lokale virksomheder - til at grave og udføre andre opgaver for os.

https://bornfiber.dk/

 

Almeborg A/S

http://www.almeborg.com

Ole Almeborg A/S har arbejdet indenfor metalindustrien siden 1967 – primært med produktion af internt transportmateriel. Vi arbejder med både rustfrit og sort stål. Vi tilbyder både totalløsninger og produktion af enkeltprocesser, hvor pladebearbejdning og svejsning er nogle af vores kernekompetencer. Vores mange års erfaring i branchen har gjort os til en solid og stærk samarbejdspartner, og vores gode stab af medarbejdere sikrer vores kunder en konkurrencestærk leverandør med kvalitetsprodukter og levering til tiden.

Læs mere på vores hjemmeside! 

Hjørnely

http://www.hjoernely.dk 

Webshop, hestetrailere, brugte hestetrailere, trailertilbehør, beklædning, fodderrum, fold, hestepleje, ridehal, ridebane og tilbehør, sadelrum, staldindretning og værktøj, udstyr til hesten, lagersalg.

 

Bjørnegårds Rideudstyr

http://www.solhoffmann.dk