Nordbornholms køre og rideforening: Mæbyvej 1B 3700 Rønne

Velkommen til NBKR!


7. november 2022

 

Kære NBKR ’ er

 

Et skriv fra bestyrelsen til dig…

 

Så er vintersæsonen slået i gang & det betyder at vi alle bruger hallen mere i dagligdagen. Som alle er opmærksomme på, så er der energikrise og dette betyder at vi ikke kan undgå en stigning i vores EL regninger hen over vinteren. Men som medlem kan vi gøre vores til at hjælpe med at spare ved at sørge for at der kun tændes lys når der er behov for det og vigtigst at man slukker lyset efter sig når hallen forlades.

 

En venlig reminder:  Husk at få samlet hestepærer op efter dine hest når du har været i ridehuset – det er både i hallen, i spiltovet og på parkeringspladsen. Når trillebørene er fyldt eller tæt på så kan de tømmes over på møddingen ved Frostegård. 

 

Vi er så heldige at vi har fået en delvis bevilling fra DIF/DGIs hjælpe pulje på 55.000,- til skift at toplag i ridehallen. Centerbestyrelsen sørger for at betale det resterende beløb. Det nye toplag bliver ridebanegrus og flis. 

Vi har indgået en aftale med Johnny Ipsen fra Vognmands firmaet Lennart Ipsen. Udskiftning af toplaget forventes at begynde i uge 46. Dette arbejde forventes at tage ca. 3 dage hvor ridehuset altså ikke være tilgængeligt i den periode. Der meldes ud via FB når de nærmere datoer kendes.

 

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

 

Så kære NBKR ’er rigtig god vintersæson og tillykke med den kommende nye bund. 

 

På NBKRs og Centerbestyrelsens vegne

 

Randi Madsen (30916243)

 

Jesper Manley Madsen (29372304)

 


I NBKR mødes alle typer ryttere og hesteinteresserede. 

Vi tilbyder undervisning i dressur og spring, for alle aldre og på alle niveauer.

Vi afholder også mange forskellige arrangementer -   bl.a klub- og distriktsstævner, pony- og hestegames, fastelavnsridning og løsspringning.

     Vi byder dig velkommen til en helt fantastisk klub!